Privacyverklaring AanbiedingRadar

AanbiedingRadar, gevestigd aan de Tivolilaan 205 6824 BV Arnhem, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens: AanbiedingRadar.nl, Tivolilaan 205 6824 BV Arnhem, info@AanbiedingRadar.nl

Persoonsgegevens die wij verwerken

AanbiedingRadar verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de onlineactiviteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je ervan overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ondernemersunie.nl, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

AanbiedingRadar verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

Geautomatiseerde besluitvorming

AanbiedingRadar neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

AanbiedingRadar bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieen) van persoonsgegevens:

Naam, adres, woonplaats, telefoonnummer, geboortedatum, e-mailadres, activiteiten op de website maximaal 2 jaar nadat klant niet meer actief is geweest.

Delen van persoonsgegevens met derden

AanbiedingRadar deelt jouw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die je gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. AanbiedingRadar blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen. Daarnaast verstrekt AanbiedingRadar jouw persoonsgegevens aan andere derden. Dit doen wij alleen met jouw nadrukkelijke toestemming. Gegevens die we na jouw toestemming delen zijn, jouw naam, adres, mailadres en telefoonnummer.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

AanbiedingRadar gebruikt functionele, analytische en tracking cookies. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. AanbiedingRadar gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies worden ook gebruikt om de website goed te laten werken en deze te kunnen optimaliseren. Daarnaast plaatsen we cookies die jouw surfgedrag bijhouden zodat we op maat gemaakte content en advertenties kunnen aanbieden. Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geinformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Klik hier voor een toelichting.

Op deze website worden ook cookies geplaatst door derden. Dit zijn bijvoorbeeld adverteerders en/of de sociale media-bedrijven. Hieronder een overzicht:

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kun je zelf doen via de persoonlijke instellingen van jouw account. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons bedrijf en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Wil je gebruik maken van je recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heb je andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek naar info@AanbiedingRadar.nl. Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs bij het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. AanbiedingRadar zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen vier weken, op jouw verzoek reageren. AanbiedingRadar wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link:

https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

AanbiedingRadar neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@AanbiedingRadar.nl

Optie 2: Privacyverklaring AanbiedingRadar

Versie 1

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 14 februari, 2023.

Wij zijn ervan bewust dat u vertrouwen stelt in ons. Wij zien het dan ook als onze verantwoordelijkheid om uw privacy te beschermen. Op deze pagina laten we u weten welke gegevens we verzamelen als u onze website gebruikt, waarom we deze gegevens verzamelen en hoe we hiermee uw gebruikservaring verbeteren. Zo snapt u precies hoe wij werken.

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van AanbiedingRadar. U dient zich ervan bewust te zijn dat AanbiedingRadar niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geeft u aan het privacy beleid te accepteren.

AanbiedingRadar respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

Ons gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van onze diensten

Wanneer u zich aanmeldt voor een van onze diensten vragen we u om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van AanbiedingRadar of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Communicatie

Wanneer u e-mail of andere berichten naar ons verzendt, is het mogelijk dat we die berichten bewaren. Soms vragen wij u naar uw persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk uw vragen te verwerken en uw verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde servers van AanbiedingRadar of die van een derde partij. Wij zullen deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover wij beschikken.

Cookies

Wij verzamelen gegevens voor onderzoek om zo een beter inzicht te krijgen in onze klanten, zodat wij onze diensten hierop kunnen afstemmen.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op uw computer worden geplaatst) om de website te helpen analyseren hoe gebruikers de site gebruiken. De door het cookie gegenereerde informatie over uw gebruik van de website kan worden overgebracht naar eigen beveiligde servers van AanbiedingRadar of die van een derde partij. Wij gebruiken deze informatie om bij te houden hoe u de website gebruikt, om rapporten over de website-activiteit op te stellen en andere diensten aan te bieden met betrekking tot website-activiteit en internetgebruik.

Doeleinden

We verzamelen of gebruiken geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij we van tevoren uw toestemming hiervoor hebben verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld met uitzondering van webapplicaties welke wij gebruiken ten behoeve van onze website. Deze gegevens zullen enkel gebruikt worden ten behoeve van het doel van de betreffende applicatie en zullen niet verder verspreid worden. Verder kan in enkele gevallen de informatie intern gedeeld worden. Onze werknemers zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Wij bieden alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan ons is verstrekt.

Aanpassen/uitschrijven dienst nieuwsbrief

Onderaan iedere mailing vindt u de mogelijkheid om uw gegevens aan te passen of om u af te melden.

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Als u uw gegevens aan wilt passen of uzelf uit onze bestanden wilt laten halen, kunt u contact met ons op nemen. Zie onderstaande contactgegevens.

Cookies uitzetten

De meeste browsers zijn standaard ingesteld om cookies te accepteren, maar u kunt uw browser opnieuw instellen om alle cookies te weigeren of om aan te geven wanneer een cookie wordt verzonden. Het is echter mogelijk dat sommige functies en –services, op onze en andere websites, niet correct functioneren als cookies zijn uitgeschakeld in uw browser.

Vragen en feedback

We controleren regelmatig of we aan dit privacybeleid voldoen. Als u vragen heeft over dit privacybeleid, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Contactgegevens

Voor meer informatie over ons privacybeleid, als u vragen heeft, of als u een klacht wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@AanbiedingRadar.nl

Optie 3: Privacyverklaring AanbiedingRadar

Dit Privacybeleid beschrijft hoe uw persoonlijke informatie wordt verzameld, gebruikt en gedeeld wanneer u een bezoek brengt aan of een aankoop doet bij AanbiedingRadar.

Persoonlijke informatie die we verzamelen

Wanneer u AanbiedingRadar bezoekt, verzamelen we automatisch bepaalde informatie over uw apparaat, waaronder informatie over uw webbrowser, IP-adres, tijdzone en enkele van de cookies die op uw apparaat zijn geinstalleerd. Daarnaast verzamelen we tijdens het surfen op AanbiedingRadar informatie over de afzonderlijke webpagina’s of producten die u bekijkt, welke websites of zoektermen u naar AanbiedingRadar hebben verwezen en informatie over de manier waarop u met AanbiedingRadar communiceert. Wij verwijzen naar deze automatisch verzamelde informatie als “Apparaatinformatie”.

Wij verzamelen apparaatinformatie met behulp van de volgende technologieen:

– “Cookies” zijn gegevensbestanden die op uw apparaat of computer worden geplaatst en vaak een anonieme unieke identificatiecode bevatten. Ga voor meer informatie over cookies en het uitschakelen van cookies naar http://www.allaboutcookies.org.

– “Logbestanden” volgen de acties die op AanbiedingRadar plaatsvinden en verzamelen gegevens zoals uw IP-adres, browsertype, internetserviceprovider, verwijzende/afsluitende pagina’s en datum/tijdstempels.

– “Webbakens”, “tags” en “pixels” zijn elektronische bestanden die worden gebruikt om informatie vast te leggen over hoe u AanbiedingRadar bezoekt.

Wanneer u een aankoop doet of een poging doet om een aankoop te doen via AanbiedingRadar, verzamelen wij bovendien bepaalde informatie van u, waaronder uw naam, factuuradres, verzendadres, betalingsinformatie (inclusief creditcardnummers , e-mailadres en telefoonnummer. We verwijzen naar deze informatie als “Bestelinformatie”.

Wanneer we het in dit Privacybeleid hebben over “Persoonlijke informatie”, hebben we het zowel over Apparaatinformatie als over Bestelinformatie.

Hoe gebruiken we uw persoonlijke gegevens?

We gebruiken de Bestelinformatie die we verzamelen in het algemeen om bestellingen die via AanbiedingRadar worden geplaatst uit te voeren (inclusief het verwerken van uw betalingsgegevens, het regelen van de verzending en het verstrekken van facturen en/of orderbevestigingen). Daarnaast gebruiken we deze bestelinformatie om:

– Met u te communiceren;

– Bestellingen te screenen op mogelijke risico’s of fraude; en

– Wanneer dit in overeenstemming is met de voorkeuren die u met ons hebt gedeeld, kunt u informatie of reclame met betrekking tot onze producten of diensten aan ons doorgeven.

We gebruiken de apparaatinformatie die we verzamelen om ons te helpen bij het screenen op potentiele risico’s en fraude (in het bijzonder uw IP-adres), en meer in het algemeen om AanbiedingRadar te verbeteren en te optimaliseren (bijvoorbeeld door het genereren van analyses over hoe onze klanten surfen en communiceren met AanbiedingRadar, en om het succes van onze marketing- en reclamecampagnes te beoordelen).

Het delen van uw persoonlijke informatie

Wij delen uw Persoonlijke Informatie met derden om ons te helpen uw Persoonlijke Informatie te gebruiken, zoals hierboven beschreven. Wij gebruiken ook Google Analytics om ons te helpen begrijpen hoe bezoekers van AanbiedingRadar zich online bewegen – u kunt hier meer lezen over hoe Google uw Persoonlijke Informatie gebruikt: https://www.google.com/intl/en/policies/privacy/. U kunt zich ook afmelden voor Google Analytics hier: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Tot slot kunnen wij uw Persoonlijke Informatie ook delen om te voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving, om te reageren op een dagvaarding, huiszoekingsbevel of ander rechtmatig verzoek om informatie die wij ontvangen, of om onze rechten op een andere manier te beschermen.

Gedragsreclame

Zoals hierboven beschreven, gebruiken we uw Persoonlijke Informatie om u te voorzien van gerichte advertenties of marketingcommunicatie die volgens ons interessant voor u kan zijn. Voor meer informatie over hoe gerichte reclame werkt, kunt u de educatieve pagina van het Network Advertising Initiative (“NAI”) bezoeken op http://www.networkadvertising.org/understanding-online-advertising/how-does-it-work.

U kunt zich afmelden voor gerichte reclame door gebruik te maken van de onderstaande links:

– Facebook: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

– Google: https://www.google.com/settings/ads/anonymous

– Bing: https://advertise.bingads.microsoft.com/en-us/resources/policies/personalized-ads

Bovendien kunt u zich voor sommige van deze diensten afmelden door het opt-outportaal van de Digital Advertising Alliance te bezoeken op: http://optout.aboutads.info/.

Traceer niet

Houd er rekening mee dat we de gegevensverzameling op AanbiedingRadar niet wijzigen en dat we geen gebruik maken van praktijken wanneer we een Do Not Track-signaal van uw browser zien.

Uw rechten

Als u een Europese ingezetene bent, hebt u het recht om toegang te krijgen tot de persoonlijke informatie die wij over u hebben en om te vragen dat uw persoonlijke informatie wordt gecorrigeerd, bijgewerkt of verwijderd. Als u van dit recht gebruik wilt maken, kunt u contact met ons opnemen via de onderstaande contactgegevens.

Bewaren van gegevens

Wanneer u via AanbiedingRadar een bestelling plaatst, bewaren wij uw bestelinformatie voor onze administratie, tenzij en totdat u ons vraagt om deze informatie te verwijderen.

Wijzigingen

We kunnen dit privacybeleid van tijd tot tijd aanpassen om bijvoorbeeld veranderingen in onze praktijken of om andere operationele, wettelijke of regelgevende redenen te weerspiegelen.

Contacteer ons

Voor meer informatie over ons privacybeleid, als u vragen heeft, of als u een klacht wilt indienen, kunt u contact met ons opnemen via e-mail op info@AanbiedingRadar.nl

Voeg toe aan je favoriete aanbiedingen

Privacyverklaring

Log in of maak een nieuw account aan bij AanbiedingRadar.nl en ontvang iedere week een e-mail wanneer dit product in de aanbieding is.